Редактор: e-mail: кадър bTVРезолюцията е жълт картон за управлението на Борисов. Тя

...
Редактор: e-mail: кадър bTVРезолюцията е жълт картон за управлението на Борисов. Тя
Коментари Харесай

Елена Йончева: Резолюцията е жълт картон за Борисов. Финансирането не трябва да се спира, защото народът не е виновен

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Резолюцията е жълт картон за ръководството на Борисов. Тя демонстрира, че 10 години това ръководство вади България от европейския път. Това сподели в ефира на bTV евродепутатът от БСП/ПЕС Елена Йончева.

„ В тази резолюция няма македонско малцинство, няма ОМО „ Илинден “, не се загатва турски или майчин език “, съобщи Йончева. Тя изясни, че националисти, ЕНП и част даже от социалистите се пробват да изместят фокуса от главното наличие на резолюцията. По отношение на Истанбулската спогодба, евродепутатът разяснява, че няма рецензия към решението на Конституционния съд, а се предлага да се одобри това от нея, което не опонира на българската Конституция.

„ Не би трябвало да се стопира финансирането на България, тъй като българския народ не е отговорен за ръководството си “, съобщи Елена Йончева. Тя беше безапелационна, че резолюцията е огромен триумф за България.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР